Acasă Actualitate Încă un nume mare la District 23. Rag’n’Bone Man concertează la Timișoara,...

Încă un nume mare la District 23. Rag’n’Bone Man concertează la Timișoara, pentru prima data în România – video

DISTRIBUIȚI

Organizatorii festivalului District 23, care va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, pe Aerodromul Cioca, au anunțat încă un nume mare. Este vorba de britanicul Rag’n’Bone Man, care va concerta pentru prima dată în România.

Rory Charles Graham, după numele real, s-a născut în 29 ianuarie 1985, și a devenit cunoscut după primul său hit single “Human” – lansat în 2016, iar albumul său de debut, numit “Human” a apărut în februarie 2017.

A urmat școala Ringmer Community College, de unde a fost exmatriculat, iar apoi s-a înscris la Uckfield Community Technology College.

La vârsta de 15 ani a intrat într-o trupă de hip hop folosind numele Rag ‘N’ Bonez.

Când s-a mutat în Brighton, a intrat în formația Rum Committee, alături de care a evoluat câțiva ani.

În jurul anului 2011, Graham a început să lucreze cu casa de discuri britanică de hip-hop High Focus, lansând o serie de înregistrări cu ei.

În 2014, colaborând cu Mark Crew, Graham a lansat un EP, “Wolves” alături de mai mulți artiști hip-hop. Anul următor a urmat o nouă compilație, “Disfigured”, dar și colabărări cu nume precum The Rum Committee, Bastille, Vince Staples, Button Eyes, Kate Tempest și Gorillaz.

Apoi a început să activeze pe cont propriu sub numele de Rag’n’Bone Man. A câștigat British Breakthrough Act și Choice Award în 2017 la Brit Awards.

“Life by Misadventure” este al doilea album de studio al cântărețului și compozitorului britanic Rag’n’Bone Man. A fost lansat pe 7 mai 2021.

Piesa “Anywhere Away From Here” este cântată în duet cu Pink.

În cadrul festivalului District 23 vor fi prezenți, în total, peste 30 de artiști și trupe de muzică. Printre numele mari de afară care au confirmat participarea se mai află Clean Bandit și Tom Odell. De asemenea, îi vom avea și pe BUG Mafia, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus sau The Prototypes.

Cu peste 15 zone de festival (VIP Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, ateliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive), District23 devine, în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, cel mai mare festival din vestul României.

Comentarii

comentarii