Acasă Eveniment Incendiu de deşeuri plastice la Becicherecu Mic. Fumul gros poate fi observat...

Incendiu de deşeuri plastice la Becicherecu Mic. Fumul gros poate fi observat de la kilometri depărtare. A fost sesizată Garda de Mediu – foto

DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit sâmbătă lângă Timişoara într-o zonă unde se aflau deşeuri de materiale plastice. Fumul gros poate fi observat de la kilometri depărtare. A fost sesizată Garda de Mediu. 

Incendiul se manifestă în localitatea Becicherecu Mic de lângă Timişoara.

„Am fost anunţaţi despre producerea unui incendiu de deşeuri materiale plastice, în comuna Becicherecu Mic. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, un container de stingere cu o capacitate de 7000 l apă şi un echipaj SMURD”, transmite ISU Timiş.

De asemenea, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Becicherecu Mic şi Biled, dar şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Biarena Sânandrei.

Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 400 mp. A fost anunţată Garda de Mediu. După ce focul va fi stins, pompierii vor stabili cauza producerii incendiului.

UPDATE: Suprafaţa afectată de incendiul de la Becicherecu Mic este de 2.000 mp de deşeuri plastice aflate pe platformă şi 500 mp din acoperişul uneia din construcţii.

Comentarii

comentarii