Acasă Eveniment Incendiu de proporții la fabrica Fornetti din Hodoni. La fața locului sunt...

Incendiu de proporții la fabrica Fornetti din Hodoni. La fața locului sunt 78 de pompieri

DISTRIBUIȚI

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, luni după-amiază, la fabrica Fornetti, din Hodoni, județul Timiș. Din primele informații nu există victime, dar incendiul se întinde pe aproximativ 2.000 de metri pătrați.

„La ora 16:04 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare în satul Hodoni. Au fost alertate toate subunitățile de intervenție si la fața locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. La fața locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență (comunele Periam, Variaș, Satchinez și Biled)”, a transmis ISU Timiș.

Până la sosirea pompierilor, Serviciile voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea în siguranță a 148 de persoane.

La fața locului sunt 78 de pompieri. „Din ordinul inspectorului general al IGSU, la fața locului se alocă 2 autospeciale de stingere în sprijin. Incendiul este localizat, fără pericol de extindere”, a transmis ISU.

Până la acest moment nu au fost identificate victime. 
 
UPDATE: Pompierii au lichidat incendiul în jurul orei 18 și au executat acțiuni de identificare a focarelor ascunse, precum și pentru înlăturarea tuturor efectelor negative.

Comentarii

comentarii