Acasă Eveniment Incendiu de vegetaţie uscată lângă autostrada A1. Focul a cuprins o suprafaţă...

Incendiu de vegetaţie uscată lângă autostrada A1. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp și a ajuns la panourile fonoabsorbante de pe marginea autostrăzii

DISTRIBUIȚI

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit marţi, în minicipiul Arad, pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp. Focul s-a extins din cauza vântului puternic şi a ajuns lângă autostradă, unde mai multe panouri fonoabsorbante au fost cuprinse de flăcări. La faţa locului intervin pompierii.

Mai multe echipaje de pompieri intervin, marţi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, în municipiul Arad.

Astfel, intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD.

”Incendiul se manifestă la vegetaţie uscată, cu flacără deschisă şi degajare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp”, transmite ISU Arad.

Focul a cuprins şi câteva panouri fonoabsorbante de pe autostradă.

”Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins la panourile fonoabsorbante de pe marginea autostrăzii. Un echipaj cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, intervine pentru degajarea unei porţiuni dintr-un panou, în vederea limitării propagării focului”, potrivit ISU Arad.

UPDATE:  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă restricţii de circulaţie pe autostrada A1, din cauza incendiului de vegetaţie.

”Un incendiu de vegetaţie afectează traficul pe autostrada A1, km 541, în zona municipiului Arad, pe sensul de mers spre Nădlac. Se circulă doar pe banda a doua până la ora 19:30 (estimare)”, transmite DRDP Timişoara.

UPDATE: După aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „foc deschis în spații deschise”.

Comentarii

comentarii