Acasă Eveniment Incendiu devastator. Un bărbat a murit, altul este în stare stabilă, la...

Incendiu devastator. Un bărbat a murit, altul este în stare stabilă, la spital

1506
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” a județului Arad a trimis de urgență mai multe echipaje de pompieri pe strada Școalei, din cartierul Bujac din municipiu, pentru a interveni la stingerea unui grav incendiu la o casă particulară.

Incendiul a pornit de la parter și s-a extins până la nivelul al doilea al clădirii. Momentan nu se știe cauza care a dus la producerea incendiului. În clădire se aflau două persoane, una dintre acestea a fost preluată de către Serviciul de Ambulanță Județean și transportată la Spitalul Clinic de Urgență. Este în stare stabilă și conștientă. A doua persoană a fost preluată de către un echipaj SMURD, este în stare foarte gravă și i s-au făcut manevre de resuscitare la fața locului, într-o autospecială SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către medicii echipajului SMURD care l-a preluat și în cele din urmă a decedat. Cel de-al doilea bărbat rănit în incendiu este stabil și conștient, dar se află internat momentan la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru mai multe investigații și pentru ca medicii să se asigure că acesta este în afara oricărui pericol.

„Din nefericire, una dintre cele două persoane rănite în incendiul izbucnit astăzi pe Strada Școalei din Municipiul Arad nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul SMURD care l-a preluat și a decedat. Cea de-a doua persoană este în stare stabilă și este conștientă”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Simina Roz.

Comentarii

comentarii