Acasă Eveniment Incendiu într-un supermaket. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului

Incendiu într-un supermaket. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fața locului

1145
DISTRIBUIȚI

UPDATE: Incendiul a fost stins de către pompieri după trei ore

Flăcările au curprins marți seara un supermarket din municipiul Arad. Oamenii au filmat incendiul pe care pompierii s-au chinuit să-l stingă câteva zeci de minute, operațiunea fiind îngreunată de lipsa hidranților din zonă. Clienții și angajații s-au autoevacuat, astfel că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri.

Magazinul Flana este situat în cartierul Gai şi imediat ce flăcările au fost sesizate, angajaţii şi clienţii s-au autoevacuat, astfel că nu există răniţi, notează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că “magazinul arde generalizat”, dar în zonă lipsesc hidranţii, iar asta îngreunează intervenţia echipelor de pompieri.

Pompierii Detaşamentului Arad au solicitat sprijin de la Garda nr. 1 Chişineu-Criş, Garda nr. 2 Ineu şi de la pompierii voluntari din Pecica.

UPDATE: Incendiul care a cuprins marţi un supermarket din municipiul Arad a fost stins de către pompieri după trei ore şi cauzele producerii sunt în curs de cercetare, informează ISU Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, marţi seară, că aproximativ 40 de pompieri au intervenit şi flăcările au fost limitate înainte să se extindă la case care se află foarte aproape de clădirea magazinului, notează Agerpres.

“A fost o intervenţie dificilă mai ales pentru că nu existau hidranţi în zonă. Totuşi, s-a reuşit evitarea extinderii la locuinţe, deşi pericolul părea iminent. Nicio persoană nu a fost rănită, toate cele care se aflau în magazin s-au autoevacuat la timp”, a spus Pleşca.

El a precizat că interiorul supermarketului a fost distrus de flăcări şi tavanul s-a prăbuşit, cu tot cu mărfurile care erau depozitate în pod.

Comentarii

comentarii