Acasă Eveniment Incendiu la o fabrică de vopseluri. O persoană a fost grav rănită....

Incendiu la o fabrică de vopseluri. O persoană a fost grav rănită. A fost solicitat și un elicopter SMURD

1446
DISTRIBUIȚI

O persoană a fost grav rănită şi patru s-au intoxicat cu fum, în urma unui incendiu produs, marţi după-amiază, la o fabrică de vopseluri din Orăştie, judeţul Hunedoara. Rănitul a fost transportat la spital, iar pompierii încearcă să stingă flacările.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, mai multe echipaje intervin la o fabrică de vopseluri din Orăştie, unde s-a produs un incendiu.

Din primele informaţii, o persoană a fost grav rănită şi a fost transportată la spital, alte patru persoane fiind intoxicate cu fum.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului, iar pompierii încearcă să localizeze incendiul şi să-l stingă.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat că a existat o explozie urmată de incendiu, iar flăcările au cuprins întreaga hală.

“Intervenţia este dificilă din cauza flăcarilor mari, a temperaturilor ridicate din cauza arderii şi a degajărilor mari de fum”, au transmis reprezentanţii IGSU.

Pompierii hunedoreni intervin cu şase autospeciale de stingere, o autospeciala CBRN, un echipaj de prim ajutor SMURD si 4 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judean Hunedoara.

La fata locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Foto: hunedoaralibera.ro

Comentarii

comentarii