Acasă Eveniment Incendiu la Târgul de Paşti din centrul Timişoarei

Incendiu la Târgul de Paşti din centrul Timişoarei

892
DISTRIBUIȚI

Pe Târgul de Paşti din Piaţa Victoriei din Timişoara se va pune lacătul, pentru că sezonul a trecut. Din păcate, cu cel mai neplăcut record în palmares, fiind considerat de timişoreni “cel mai neinspirat”, ca să nu spunem cel mai urât.

Dar înainte de a scăpa de această hidoşenie, a mai trecut şi printr-un mic incendiu: miercuri dimineaţa, pompierii de la ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui foc izbucnit la o căsuţă de lemn. S-a intervenit cu o autospecială de stingere şi 5 subofiţeri. Căsuţa era goală şi pentru că s-a intervenit prompt, incendiul nu s-a extins. Cauza probabilă – scurtcircuit electric, cablu electric defect.

Târgul a mai avut o amprentă deosebită: deşi mic, nu aveai pe unde să treci spre culoarele paralele, pentru că comercianţii montaseră garduri legate cu panglici, formând un ţarc urât şi mizer, nepermis pentru o Capitală Culturală Europeană! Dincolo de faptul că blocau accesul, ceea ce nu ştim cât de legală a fost iniţiativa. Dar, cine să controleze, pentru că cui îi mai pasă de Timişoara!

Comentarii

comentarii