Acasă Eveniment Incendiu la un magazin din Sânnicolau Mare, în noaptea de duminică spre...

Incendiu la un magazin din Sânnicolau Mare, în noaptea de duminică spre luni

450
DISTRIBUIȚI

În noaptea de duminică spre luni, un incendiu a izbucnit la un spațiu comercial din Sânnicolau Mare. Pompierii de la ISU Timiș au fost alertați puțin după ora 1.30, iar la fața locului au fost trimise echipaje de la stația de pompieri din localitate, însă și din Timișoara, pentru a stinge flăcările care au cuprins atât parterul, cât și mansarda clădirii. La stingerea focului au participat și voluntarii serviciilor de situații de urgență din Cenad, Valcani și Dudeștii Vechi.

„S-a dispus alertarea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare și trimiterea la locul intervenției a 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD tip B și un efectiv de 9 subofițeri. De asemenea, au fost trimise în sprijin, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere și o autoscară S42 cu un efectiv de 5 subofițeri, iar din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timisoara o autospecială de stingere cu 3 subofițeri.

Pentru încadrarea celorlalte mijloace tehnice din cadrul subunității, s-a dispus creșterea capacității operaționale la nivelul 3 (alarmarea unei ture de serviciu), la Stația de Pompieri Sânnicolau Mare.În sprijinul pompierilor militari, au intervenit și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cenad, SVSU Valcani și SVSU Dudeștii Vechi. La locul intervenției au fost prezente și echipe din cadrul operatorului de energie electrică și gaze, echipaje de poliție și jandarmi”, transmite Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

În aceeași noapte, la ora 23.57, s-a produs un incendiu și la Giroc, într-un bloc de apartamente. În acest caz, au fost și victime. O persoană a decedat, iar altele două au fost găsite intoxicate cu fum și au avut nevoie de intervenția medicilor. La sosirea pompierilor au fost evacuate 15 persoane, dintre care cinci minori, pe lângă alte cinci care s-au autoevacuat până să ajungă echipajele.

Comentarii

comentarii