Acasă Eveniment Incendiu pe A1, sâmbătă. Doi tineri au sărit din mers, după ce...

Incendiu pe A1, sâmbătă. Doi tineri au sărit din mers, după ce mașina în care se aflau a luat foc

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 5 iunie, cu puțin după ora 13.30, pompierii de la ISU Timiș au fost anunțați că un autoturism a luat foc pe autostrada A1. În mașină se aflau un băiat de 23 de ani și o fată de 17 ani. Cei doi au sărit din mers, după ce a izbucnit incendiul și au rămas fără frână.

Evenimentul a avut loc pe A1, km 514, sensul de deplasare Orțișoara-Giarmata. La fața locului au fost trimise, cu o autospecială de stingere, un echipaj de pompieri din Pișchia, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și o ambulanță SAJ.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, au constatat că incendiul se manifesta la întregul autoturism. Cele 2 persoane care se aflau în mașină le-au transmis pompierilor că au sărit din mașină, deoarece s-a produs un incendiu la compartimentul motor și au rămas fără frână. Cele două persoane (un bărbat de 23 ani cu traumatism cranio cerebral deschis și o tânără de 17 ani care prezenta escoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare) au necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportați la spital. Incendiul la autoturism a fost lichidat, autoturismul fiind afectat în proporție de aproximativ 90%”, explică Elena Negherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

Comentarii

comentarii