Acasă Eveniment Incendiu puternic la un depozit de deşeuri plastice din vestul țării

Incendiu puternic la un depozit de deşeuri plastice din vestul țării

455
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineaţă, la un depozit de deşeuri plastice reciclabile din Salonta, două hale fiind cuprinse de flăcări.

“La ora 3.41, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de deşeuri plastice reciclabile situat în localitatea Salonta. Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizaţi de urgenţă peste 30 de pompieri, cu opt autospeciale, din care şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi autospeciala de primă cercetare de evaluare chimică, biologică, radiologică şi nucleară, precum şi un echipaj de prim-ajutor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana,Camelia Roşca.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în curtea depozitului, la o hală de circa 1.300 mp şi generalizat la o alta de aproximativ 600 mp.

„Deocamdată, din fericire, nu s-au înregistrat persoane rănite. Se lucrează la localizarea incendiului”, a precizat Camelia Roşca.

Comentarii

comentarii