Acasă Actualitate Începe DEMO METAL VEST 2024, la Expo Arad

Începe DEMO METAL VEST 2024, la Expo Arad

DISTRIBUIȚI

În perioada 11-13 iunie, la Expo Arad, are loc DEMO METAL VEST, una  dintre cele mai importante expoziții de echipamente și tehnologii industriale din România. Evenimentul aduce în prim-plan inovațiile și soluțiile de top care modelează industria modernă, fiind locul ideal pentru profesioniștii din domeniu să exploreze noi oportunități de dezvoltare și colaborare.

Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu liderii din industrie, să descopere cele mai recente tehnologii și să participe la demonstrații live ale echipamentelor de ultimă generație. Acest mediu dinamic favorizează schimbul de idei și promovarea celor mai bune practici, consolidând parteneriate și deschizând noi perspective de afaceri.

Printre cei peste 50 de expozanți DEMO METAL VEST 2024 se numără companii de renume internațional, furnizori și producători locali (Bosch Rexroth, TotalEnergies, Abicor Binzel, Lingemann, Baison Laser, Fuchs, Hesse, GreenBau Tehnologie, Vigra, Adline Industries, Proma Machinery, Metal Star, ALPHR Technology, Spartech, Bio-Circle Surface Technology, Senior Software, Nova Grup, Megatitan, Alwo, Megașpan etc.), care vor prezenta produse și tehnologii revoluționare. De la mașini de tăiere cu laser și CNC-uri pentru prelucrări prin așchiere, automatizări și roboți industriali, și până la lubrifianți, software avansat și materii prime, vizitatorii vor avea acces la o gamă variată de inovații tehnice care transformă sectorul industrial. Toate aceste echipamente și tehnologii sunt esențiale pentru creșterea eficienței, îmbunătățirea calității și reducerea costurilor în procesele de producție.

Organizat de Tehnic Media, care de peste 25 de ani este editorul revistei ,,T&T, Tehnică și Tehnologie” – revistă premium ce se adresează industriei, Demo Metal Vest este singurul eveniment care aduce în vestul țării soluții inovatoare pentru industria modernă.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor din industrie, cât și studenților și profesorilor din mediul universitar, precum și elevilor și profesorilor de la liceele tehnologice.

Mai multe detalii (inclusiv biletul gratuit de acces) pot fi găsite pe  www.demometal.ro/vest

Comentarii

comentarii