Acasă Actualitate Începe o nouă ediţie a Programului Rabla pentru electrocasnice. Modificare importantă din...

Începe o nouă ediţie a Programului Rabla pentru electrocasnice. Modificare importantă din acest an

DISTRIBUIȚI

O nouă ediţie a programului “Rabla pentru electrocasnice” va începe din 17 iunie. Cei care vor să-şi schimbe frigiderele, maşinile de spălat sau aspiratoarele vor primi un voucher de la stat, în schimbul aparatelor vechi.

Opt tipuri diferite de electrocasnice vor putea fi schimbate cu ajutor de la stat. Valoarea voucherelor este cuprinsă între 200 și 500 de lei.

Cei interesați se vor putea înregistra în sistem în perioada 17-24 iunie. Asta doar dacă, nu sunt înregistrați deja din sesiunile de anul trecut. După etapa de înscriere, vor urma trei etape pentru solicitarea voucherelor.

Care sunt etapele Programului Rabla pentru electrocasnice

Etapa 1, care începe pe 24 iunie, este pentru mașini de spălat rufe, spălat vase și frigidere. În etapa a doua, vor fi laptopuri și tablete. În acest an, prin program nu vor mai putea fi cumpărate televizoare. Ultima etapă include aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

O schimbare importantă este că voucherele emise trebuie transformate în cumpărătură în 7 zile, în loc de 15 zile ca până acum.

Comentarii

comentarii