Acasă Actualitate Începe perioada de înscriere pentru Masterul “Managementul Dezvoltării Regionale” din cadrul FEAA

Începe perioada de înscriere pentru Masterul “Managementul Dezvoltării Regionale” din cadrul FEAA

DISTRIBUIȚI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) şi Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor demarează prima sesiune de înscrieri în cadrul Masterului de Management al Dezvoltării Regionale. Perioada de înscriere este între 15 şi 19 iulie 2009.
Cursurile din cadrul Masterului „Managementul Dezvoltării Regionale” se adresează tuturor celor interesaţi, indiferent de profilul instituţiei de învăţământ superior absolvite. Admiterea se va face pe bază de concurs de dosare şi interviu. Atât înscrierea, cât şi interviul de admitere se vor desfăşura la sediul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, strada Pestalozzi, numărul 16. Programul de master este structurat pe parcursul a 2 ani de studiu.
Colaborarea dintre cele două instituţii, în realizarea programului de master, a dus la implementarea de activităţi practice pentru masteranzi, astfel încât programul de master să permită nu doar o aprofundare a cunoştinţelor din punct de vedere teoretic, ci şi o interacţiune cu activităţile zilnice ale unui specialist în domeniul dezvoltării regionale. În acest sens, ADR Vest a organizat pentru masteranzi, în decursul acestui an, o vizită la sediul agenţiei, pentru ca aceştia să ia contact cu activităţile agenţiei, oamenii care lucrează în cadrul ei şi pentru a putea discuta cu specialişti în domeniul dezvoltării regionale şi a fondurilor europene.
Absolvirea Masterului în Dezvoltare Regională prezintă avantaje importante, printre care se numără: specializarea în managementul fondurilor europene şi a programelor de finanţare pentru acestea; creşterea şanselor în găsirea unui loc de muncă în instituţii sau în sectorul privat; dobândirea de competenţe şi cunoştinţe ce pot fi folosite în contexte profesionale diferite; sporirea şanselor de continuare a studiilor la un nivel superior de specializare în ţară şi străinătate.

Comentarii

comentarii