Acasă Actualitate Începe Târgul primăverii de Paște, până în 2 mai, în capitala Caraș-Severin-ului

Începe Târgul primăverii de Paște, până în 2 mai, în capitala Caraș-Severin-ului

545
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 24 aprilie, la ora 13.00, la Casa Municipală din Reșița, primarul Ioan Popa va premia cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

De asemenea, Primăria Reșița organizează, în perioada 26 aprilie – 2 mai, în centrul civic al oraşului Târgul Primăverii, unde cetățenii vor putea achiziţiona produse tradiţionale româneşti făcute de producătorii locali şi regionali şi vor putea gusta din clătitele, îngheţata, gogoşile şi diversele sortimente de dulciuri oferite de comercianţii prezenţi.

În zilele de 26 şi 27 aprilie, începând cu ora 17:00, iepuraşul cheamă copiii pentru a le împărtăşi povestea lui şi pentru a-i provoca la o serie de jocuri distractive.

În  29 aprilie dansatorii, orchestrele şi soliştii ansamblurilor de dansuri şi cântece populare „ Vermeşana” coordonaţi de Petrică Chiodan şi „Pusta Banatului” coordonaţi de Eugen Dongea dar şi solişti ai ansamblului Bârzava vor încinge atmosfera în Centru Civic.

Şi pentru că după mesele imbelşugate de Paşte cu siguranţă s-au acumulat câteva kilograme în plus, în data de 30 aprilie, ora 18:00,  invităm reşiţenii la mişcare în aer liber. Vor avea parte de instruire de la bachata, dans sportiv, street dance până la fitness funcţional.

 

 

Comentarii

comentarii