Acasă Actualitate Începe Timișoara Food Summit! Programul evenimentelor

Începe Timișoara Food Summit! Programul evenimentelor

DISTRIBUIȚI

După succesul extraordinar avut în capitala României, București, în capitala Banatului, începe Timișoara Food Summit, iar deschiderea oficială va avea loc, miercuri, 30 octombrie, de la ora 17:30.

Primul evenimentul este destinat partenerilor, sponsorilor și invitaților VIPs și va fi coordonat de Leontin Dinulescu – președintele Bucharest Food Summit.

Speakeri:

Florica Chiriță – președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Călin Costinaș – deputy CEO, Profi

Valeriu Tabără – președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”.

Alin Nica – președinte, Consiliul Județean Timiș.

Generatori de dezbatere:

Cosmin Alin Popescu – rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara.

Florin Drăgan – rector, Universitatea Politehnica Timișoara.

Sorin Maxim – director General, ADR Vest.

Extras din lista de participanți:

Adam Crăciunescu – antreprenor, Crama Aramic. Gheorghe Seculici – președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. David Todoran – Co-fondator, Mirdatod Ibănești.

Testare calutativă – expoziție

Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești.

Crama Aramic – vinurile bune spun povești de succes.

Artesana – Artizanii laptelui românesc

Kollar Pakk – ambalaje sustenabile

Pasta familia – Paste așa ca la italieni

Thymos – condimente pentru experiențe culinare internaționale.

Joi, 31 octombrie, programul începe la 9:00 – 9:30. Exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara.

EXPO

Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești

Artesana – Artizanii laptelui românesc

Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile

Pasta familia – Paste așa ca la italieni

Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale

Joi, 31 octombrie, program 9:30 – 11:00

Perspective 2025: Procesare cu valoare adăugată, proiecte de dezvoltare, retail modern, politici fiscale.

Chair: Cosmin Popescu – rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara

Co-Chair: Leontin Dinulescu – președinte, BucharestFoodSummit

Speakeri: Alina Donici – Co-fondator, Artesana. Tiberiu Dănețiu – Membru Board, Auchan.

Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi.

Varujan Pambuccian – membru, Comisia pentru agricultură – Camera Deputaților

Sorin Maxim – director General, ADR Vest.

Generatori de dezbatere: David Todoran – Co-fondator Mirdatod

Valentin Vesler – head or PR& Communication, AQUA Carpatica

Teodor Mihăescu – antreprenor, Castel Salbek.

Extras din lista de participanți: tba

Joi, 31 octombrie

11:00 – 11:30

Coffee break and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara

Expo: Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești.

Artesana – Artizanii laptelui românesc.

Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile

Pasta familia – Paste așa ca la italieni

Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale

Joi, 31 octombrie

11:30 – 13:00

Sustenabilitate în agricultură – inovație, cercetare și implementare.

Transferul de know-how din mediul academic către sectorul privat.

Practici agricole sustenabile și impactul asupra mediului și economiei locale.

Rolul IA și al tehnologiilor de vârf în crearea unei agriculturi durabile.

Reducerea risipei alimentare și economia circulară în sectorul agricol.

Chair: Darius Georgiu – Vicepreședinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Co-Chair: Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit

Speakeri: Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”.

Cornel Cătoi – rector, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Cluj.

Dan Țone, Antreprenor, Eutron Invest România

Gabriela Sîrbu – director Sustenabilitate, Profi. Florin Herbai – antreprenor, Simultan. Călin Costinaș – deputy CEO, Profi.

Generatori de dezbatere: Marius Nan – Antreprenor Safety Approach.

George Sava – antreprenor

Extras din lista de participanți: Dan Fleșariu – CEO, Wiren România.

Joi, 31 octombrie: 18:00 – 21:00

Alina Cristescu – Galeria. La confluența între artă și afaceri

Chair: Alina Cristescu. Co-Chair: Lia Epure, Director, Ziua de Vest

Vineri, 1 noiembrie. 9:30 – 10:00

Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea Politehnica din Timișoara

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

Moara Maria – Patiserie cu tradiție.

Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești.

Artesana – Artizanii laptelui românesc.

Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile

Pasta familia – Paste așa ca la italieni.

Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale

Vineri, 1 noiembrie. 10:00 – 11:25

Comunicare, Branding, Reputație. Asaltul Inteligenței Artificiale. Quantum computers. Biotehnologii

Chair: Lia Epure – director, Ziua de Vest

Co-Chair: Leontin Dinulescu – președinte, Bucharest Food Summit

Speakeri: Ana Maria Mihăescu – președinte, Asociația Castel Salbek.

Florin Drăgan – Rector, Universitatea Politehnica Timișoara.

Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Cătălin Pavel – director IT, Profi.

Valentina Vesler – Head of PR, AQUA Carpatica

Generatori de dezbatere: Mihai Anghel – director, Radio România Timișoara.

Extras din lista de participanți: tba

Vineri, 1 noiembrie, 11:30 – 13:00

Export: Reputație de produs, reputație de firmă, reputație de țară.

Promovarea exporturilor: firme mari, firme mici, marketing și brand de țară

Gastronomia românească reinterpretată?

Speakeri: Corina Macri – președinte, Horetim. George Sava – antreprenor

Alfred Simonis – deputat, Camera Deputaților.

Generatori de dezbatere: tba. Extras din lista de participanți:

Anca Ciobănescu – firector Marketing, DM

Expo

Moara Maria – Patiserie cu tradiție.

Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești.

Artesana – Artizanii laptelui românesc.

Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile.

Pasta familia – Paste așa ca la italieni.

Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale

Vineri, 1 noiembrie – 18:00 – 21:00

Masă rotundă: 2025: Perspective după alegeri, Internaționalizarea brandurilor românești, oportunității de business noi. Detalii și pe Facebook.

Comentarii

comentarii