Acasă Actualitate Închideri de trafic, în următoarea perioadă, în Timișoara. Motivele: testele de acreditare...

Închideri de trafic, în următoarea perioadă, în Timișoara. Motivele: testele de acreditare a noului tramvai și schimbarea conductelor de termoficare

DISTRIBUIȚI

La mijlocul lunii august, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara, se vor închide două străzi din oraș, în urma unor decizii luate de Comisia de Circulație pe 5 august. Primele restricții vor fi impuse pe bulevardul Liviu Rebreanu, între strada Arieș și Piața Gh. Domășnean. Aici, de miercuri, 11 august, până sâmbătă, 14 august, în fiecare noapte, între orele 0.00 și 04.00, se vor efectua o parte din testele de acreditare pentru noul tramvai. De pe 16 până pe 31 august, traficul va fi închis și pe strada Verde, între străzile Martir Gabriela Tako și Silistra, aici urmând să fie schimbate conductele de termoficare.

Pe Liviu Rebreanu, traficul se va închide câte patru ore pe noapte în „vederea realizării mai multor teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste și încercãri avizat de AFER”. Totuși, „la intervale de maxim 30 minute, circulația rutieră va fi deschisã, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic”, mai precizează reprezentanții primăriei.

Pe strada Verde, însă este în derulare proiectul „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformãrii la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienþei în alimentarea cu căldură urbană– Etapa a II-a, LOT 2 – Rețele termice secundare”. Tot aici, în afară de strada amintită, tot în perioada 16.08.2021 – 31.08.2021, se va închide traficului rutier și str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

Comentarii

comentarii