Acasă Actualitate Închideri de trafic la Timișoara, în zona centrală. Devieri de traseu pentru...

Închideri de trafic la Timișoara, în zona centrală. Devieri de traseu pentru transportul public

466
DISTRIBUIȚI

trafic-deviatReprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că în următoarele zile vor avea loc închideri de trafic în zona centrală orașului. Marți, vizat este bulevardul Mihai Eminescu. Pe final de săptămână, de joi până sâmbătă, și la începutul săptămânii viitoare, același lucru se va întâmpla și pe C.D. Loga. Deciziile au fost deja aprobate în Comisia de Circulație.

Pe bulevardul Mihai Eminescu, traficul va fi închis marți pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, între orele 7 – 20. Aici vor fi realizate lucrări de așternere a stratului de uzură.

Pe bulevardul C.D. Loga, traficul va fi închis pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, în perioada 19 august (începând cu ora 7) – 21 august (până la ora 20), dar și pe 23 august, între orele 7 – 23. În primă fază vor fi ridicate la cotă capacele de cămin și gurile de scurgere, pentru ca mai apoi să fie așternut și stratul de uzură.

UPDATE: Lucrările de pe Mihai Eminescu vor afecta și circulația mijloacelor de transport în comun, după cum urmează:

  • L40 – de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – după care vor vira pe strada Hector. Stația “Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația “Traian Grozavescu” va fi suspendată pe perioada lucrarilor.
  • L16 – troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în stația “I.C.Bratianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația “I.C. Brătianu” va fi stație capăt de linie. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.
  • L15 și Expres 7 – autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la staţia “Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

Comentarii

comentarii