Acasă Economic „Îndrăzneşte! Fii antreprenor!” – se caută tineri din mediul rural din Timiş,...

„Îndrăzneşte! Fii antreprenor!” – se caută tineri din mediul rural din Timiş, pentru proiecte în agricultură

293
DISTRIBUIȚI

USAMVB Timisoara 2

Tinerii cu idei şi iniţiativă, dar fără mijloace materiale şi mijloace de implementare a ideilor din mediul rural din Timiş vor fi ajutaţi să le pune în practică.

Transparency Internaţional România, împreună cu Federaţia Agricultorilor FERMIERUL şi Sindicatul Ţăranilor şi Proprietarilor Români, caută peste 400 de persoane de la sat care să participe la proiectul ”Îndrăzneşte! Fii antreprenor!”, care va fi lansat la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timişoara, vineri, 25 iulie, de la ora 9.00.

„Proiectul îşi propune ca obiective principale dezvoltarea spiritului antreprenorial în mediul rural şi descoperirea tinerilor cu cele mai bune idei de afaceri, inovative, care să devină afaceri de succes şi exemple de bune practici”, a subliniat Raluca Stoica.

În cadrul proiectului, va fi organizat un concurs intitulat “Idei inovative antreprenoriale”. Premiul I va fi de 60.000 lei, Premiul II – 40.000 lei, Premiul III – 20.000 lei şi două menţiuni a câte 10.000 lei.

Câştigătorii vor beneficia de sprijinul Federaţiei Agricultorilor FERMIERUL pentru elaborarea şi implementarea proiectelor şi pentru identificarea surselor financiare necesare cofinanţării proiectelor. De asemenea, 285 de persoane vor fi formate în domeniul antreprenorialului şi 140 ca lucrători comerciali care să sprijine producătorii agricoli în dezvoltarea antreprenorialului pentru producătorii de produse româneşti.

Comentarii

comentarii