Acasă Actualitate Inedit, la 10 km de Timișoara! Sărbătoarea Crăciunului, în cartier, la Săcălaz

Inedit, la 10 km de Timișoara! Sărbătoarea Crăciunului, în cartier, la Săcălaz

DISTRIBUIȚI

18 decembrie este o zi importantă în calendarul locuitorilor cartierului Primăverii, din Săcălaz Timiș! Dezvoltatorul, Camelia Mengher, locuitoare a cartierului, împreună cu echipa, și Tempini vor organiza o manifestare tradițională pentru celebrarea Crăciunului, chiar în cartier

„Mi-am dorit să construiesc mai mult decât niște locuințe. Încă de la primele case, am simțit că primii veniți merită să se cunoască între ei și să se ajute la nevoie. Momentan, avem deja 100 de proprietăți finalizate, deci aproximativ 100 familii, pe care facem eforturi să le implicăm în tot ce ține de comunitatea creată. Organizarea Crăciunului pentru toți cei care locuiesc și cei care deja au făcut achiziții la noi în cartier are ca scop să întărească valorile pe care le cultiv, cu suportul echipei mele și a primilor locuitori care mi-au înțeles intențiile, încă de la început. Mă bucur să constat că aici oamenii au relații bune, unii chiar au devenit prieteni și au activități comune, atât în cartier, cât și în afara lui. De asemenea, există și colaborări profesionale care întăresc relațiile de prietenie”, a spus Camelia Mengher.

Sărbătoarea Crăciunului în Cartierul Primăverii va include și un concert de colinde. Toți cei prezenți vor servi vin fiert și gustări pregătite de echipa de organizare. Punctul culminant al acesteia va fi înmânarea cadourilor pentru toți copiii care locuiesc în cartier. Camelia Mengher și echipa ei vor purta costume de Crăciun și se vor ocupa de acest moment. Fiecare casă va avea și un bilet la tombola Crăciunului.

Evenimentul este o bună oportunitate pentru socializare, organizarea de întâlniri de joacă și schimb de păreri legate de obiceiuri și tradiții ale unor oameni care împărtășesc valori similare. Cadrul de desfășurare va fi unul tematic, iar locuitorii cartierului Primăverii sunt încurajați să poarte accesorii specifice Crăciunului. Tempini – furnizorul principal de finisaje al cartierului a contribuit la organizarea evenimentului, ca și tactică de implicare într-o comunitate frumoasă, sănătoasă și în plină dezvoltare. În cartier se vor mai construi 250 de unități.

„Le mulțumesc celor care au ales cartierul Primăverii și îmi doresc să organizăm cât mai multe evenimente frumoase, atât în cadrul restrâns, cât și cu întreaga comunitate! În semn de mulțumire, mi-am asumat Sărbătoarea Crăciunului din 18 decembrie. Și dacă tot sunt la subiectului mulțumiri, îndrept gânduri bune și către Titerlea Prod 99, care mi-a ușurat semnificativ munca și a contribuit la confortul și frumusețea Cartierului nostru”. Camelia Mengher

Cartierul Primăverii se află pe DN59A, la 3,9 km de Timișoara, la cinci minute de mers cu mașina și la doar zece minute de centrul Timișoarei. Povestea acestuia a început în 2008, când Camelia Mengher a decis să își asume crearea infrastructurii și obținerea accesului la toate utilitățile necesare bunei funcționări, pe cont propriu. Acest aspect contribuie semnificativ la diferențierea Cartierului și la unicitatea sa, în partea de vest a Româiniei.

„Într-o lume în care oamenii nu prea își mai fac timp pentru cei din jurul lor, e frumos să vezi cum, cu ajutorul grupului de whatsapp al cartierului, reușești să obții, în doar câteva minute, un caiet TIP 2, la ora 20; de cabluri de alimentare pentru bateria mașinii la ora prânzului sau de un ciocan de lipit, la ora 20.Tot frumos este să vezi grupuri de copii jucându-se afară, în siguranță, până seara târziu sau cupluri care se plimbă și socializează după o zi grea de muncă.” locuitor al Cartierului

În viitorul apropiat, cartierul va beneficia de propria galerie comercială, care va include și diverse categorii de furnizori medicali și alte servicii utile membrilor comunității create în cartier. Aceasta va include spații de socializare, zone dedicate copiilor și va face cartierul și mai atractiv, în mod sigur.

Comentarii

comentarii