Acasă Anunturi INFORMARE privind depunerea solicitării de emitere a Avizului de Gospodărire a Apelor...

INFORMARE privind depunerea solicitării de emitere a Avizului de Gospodărire a Apelor – Municipiul Timișoara

DISTRIBUIȚI

Municipiul Timisoara, anunță publicul interesat asupra intenției de a depune la Administrația Bazinală de Apă Banat documentația de obținere a Avizului de Gospodărire a Apelor pentruproiect: Amenajare zona Kuncz – strazile Aviatorilor, Baia, Energiei, Muntele Mic, Poiana Marului, Salaj, Satu Mare, Sovata, Subuleasa, Targu Mures, Zefirului – amenajare cai de comunicatii, trotuare, zone verzi, piste de biciclisti, retele tehnico – edilitare, amplasament: strazi intravilan cartier Kuncz, municipiul Timisoara, jud. Timis, conform C.U. nr. 1587/07.06.2021.

Aceasta investitie este in etapa de proiectare.

Din incinta vor rezulta permanent ape uzate menajere, care se vor evacua in reteaua de canalizare a localitatii Timişoara.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionata.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa sau proiectantului la tel. 0729056566 dupa data de 15.12.2022.

Comentarii

comentarii