Acasă Politica Inițiativă legislativă a unui parlamentar de Timiș: Microbuze școlare în orașe pentru...

Inițiativă legislativă a unui parlamentar de Timiș: Microbuze școlare în orașe pentru a nu mai întârzia părinții la serviciu

1538
DISTRIBUIȚI

Orele pierdute de părinți în trafic, atunci când își duc copii la școală, au determinat un deputat de Timiș să inițieze un proiect de lege pentru introducerea microbuzelor școlare în orașe. În acest fel, părinții nu vor mai petrece ore întregi în trafic pentru a-și duce copiii la școală, nu vor mai întârzia la serviciu, iar elevii nu vor mai trebui să se trezească la ora 6 pentru ca cei mari să-și poată face traseul în timp util.

„Voi depune un proiect de lege pentru microbuze de transport școlar și în orașe. Faci o oră să-ți duci copilul la școală și să ajungi la serviciu. Aceste microbuze vor avea o rută fixă, vor duce copiii la școală și îi vor aduce înapoi. La fel cum este în marile orașe, în țările europene, există transport școlar pentru elevi”, a spus Marian Cucșa, deputat ALDE de Timiș.

Transportul va fi gratuit pentru elevi, iar microbuzele vor fi achiziționate pe bani europeni sau fonduri guvernamentale. Cu aceste microbuze vor merge elevii până în clasa a opta.

 

 

Comentarii

comentarii