Acasă Cultura Inside Greece @ Calpe Gallery

Inside Greece @ Calpe Gallery

DISTRIBUIȚI

Horia BojinJucatorii de cartiÎn luna iunie a acestui an 11 artişti plastici români s-au documentat şi au creat în insula Thassos şi în peninsula Halkidiki din Grecia, în oganizarea galeriei de artă contemporană Calpe Gallery şi cu sprijinul nemijlocit al agenţiei de turism Ultramarin din Timişoara.

Aceasta este cea de a II-a ediţie a simpozionului de artă organizat în Grecia de Calpe Gallery. Lucrările de artă prezentate în expoziţia Inside Greece sunt nu doar inspirate de spiritul Greciei, unele fiind realizate chiar din materiale provenite de acolo: de exemplu, sculpturile lui Horia Bojin sunt din marmură de Thassos, considerată cea mai pură marmură. O parte dintre aceste lucrări de artă au fost deja expuse în Grecia, la galeria Kalokerigo din Limenas, Thassos, în oganizarea Calpe Gallery şi cu sprijinul agenţiei de turism Ultramarin.
Marţi, 24 septembrie 2013, ora 18 la Calpe Gallery va avea loc vernisajul expoziţiei Inside Greece. Va prezenta criticul de artă Ileana Pintilie. Vor participa Maria Balea, Horia Bojin, Miron Duca, Rafael Matiaş, Florin Mihai, Sorin Nicodim, Lia Popescu, Diana Popovici, Cristian Sida, Nicolae Ungar şi Leon Vreme. Expoziţia Inside Greece rămâne deschisă la Calpe Gallery în perioada 24.09 – 05.10.2013, între orele 16-20, de marţi până vineri.

Comentarii

comentarii