Acasă Actualitate Inspectorii ANAF au făcut prăpăd în Piața de Gros din Timișoara

Inspectorii ANAF au făcut prăpăd în Piața de Gros din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu inspectorii din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Deva, au controlat comercianții din Piața de Gros din Timișoara. Acțiune a vizat prevenirea și combaterea ilegalităților, în contextul comercializării de produse alimentare/nealimentare, în 16 noiembrie.

„Acțiunea a fost organizată într-o piață din Timișoara și au fost verificate veniturile obținute dacă sunt înregistrate, dacă sunt evidențiate în acte contabile sau alte documente legale, dacă se emite bon fiscal, urmărindu-se totodată și prevenirea, descoperirea și investigarea ilegalităților din domeniul transportului de mărfuri cu risc fiscal ridicat”, a transmis, vineri după-amiază, IPJ Timiș.

Pe parcursul acțiunii, au fost verificați 6 comercianți, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 51.500 de lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 6.586 de lei, iar unui comerciant i-a fost suspendată activitatea.

Comentarii

comentarii