Acasă Actualitate Inspectorii DSP au închis o secție a Spitalului Municipal Lugoj, după controale...

Inspectorii DSP au închis o secție a Spitalului Municipal Lugoj, după controale repetate

376
DISTRIBUIȚI

O secție a spitalului din Lugoj a fost închisă de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș. Aceștia au descoperit tavane căzute și inflitrații în pereți. Prin urmare au decis suspendarea activității clinicii de hemodializă a Spitalului Municipal Lugoj, unde au descoperit spații cu tavanul căzut, infiltrații la nivelul pereților, spații de depozitare neigienizate și neconforme și au acordat și o amendă de 10.000 de lei. Activitatea secției va rămâne suspendată până când vor fi remediate deficiențele.

Erwin Floroni, managerul spitalului din Lugoj, a cerut de anul trecut închiderea secției. Spune că acest compartiment i-a adus doar pierderi.

„Este un dosar depus la minister prin care am solicitat desființarea secției încă de anul trecut pentru că secția îmi aducea deficit. De la apariția centrului privat de hemodializă din Lugoj pacienții au plecat. Nu găsesc o justificare să țin un compartiment care aduce pierderi, anul acesta am avut doar șapte pacienți pentru această secție. Cel mai probabil vom da o altă destinație spațiului, un exemplu este realizarea unui compartiment de reabilitare penumologică”, a spus Erwin Floroni, managerul Spitalului Municipal Lugoj.

 

Comentarii

comentarii