Acasă Eveniment Inspectorul șef al IPJ Caraș-Severin, comisarul șef Grigore Stolojescu – avansat la...

Inspectorul șef al IPJ Caraș-Severin, comisarul șef Grigore Stolojescu – avansat la București

DISTRIBUIȚI

Din 19 februarie a.c., inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, comisarul-şef Grigore Stolojescu, a fost numit director al Institutului de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti.

Grigore Stolojescu, care a obținut în ultimii ani rezultate bune la indicatorii de combatere a criminalității ai IPJ,  a declarat că pentru el numirea la ISOP reprezintă o provocare, deoarece institutul reprezintă o şcoală de formare profesională şi de perfecţionare a tuturor cadrelor din structura Ministerului Afacerilor Interne.
 „Opinia mea este că pe funcţia de şef de inspectorat nu este bine să se stea mai mult de patru-cinci ani, a spus Grigore Stolojescu, Altfel, inevitabil, intervine uzura. Nu de puţine ori am susţinut, argumentat, acest punct de vedere, cu prilejul întâlnirilor pe care le-am avut la nivelul IGPR.“

Grigore Stolojescu, în vârstă de 48 de ani, s-a aflat la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin din luna noiembrie 2009, după ce în prealabil ocupase alte alte funcţii de conducere: doi ani şef la Ordine Publică, un an şef Birou Control Intern, respectiv la unităţile din Băile Herculane, Turnu Severin şi Orşova. Cei doi adjuncţi ai IPJ Caraş-Severin, comisarii-şefi Viorel Avram şi Mihai Moatăr, au susţinut exament, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef rămasă vacantă. Amândoi au trecut cu brio examenul, însă împuternicirea, pe şase luni, la comanda inspectoratului depinde de IGPR.

Comentarii

comentarii