Acasă Administraţie Instanţa a dat dreptate CJ Timiş. A fost desemnată firma care se...

Instanţa a dat dreptate CJ Timiş. A fost desemnată firma care se va ocupa de lărgirea drumului judeţean spre Moşniţa

1285
DISTRIBUIȚI

În cadrul unui film prezentat live, pe internet, Călin Dobra, liderul Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat că a fost atins punctul final în cadrul licitaţiei pentru desemnarea firmei care se va ocupa de lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Timişoara de Moşniţa. Rezultatul licitaţiei a fost contestat, iar acum instanţa s-a pronunţat, dând dreptate CJT.

Gata! Începem extinderea la 4 benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă. AVEM CONSTRUCTOR! Curtea de Apel Timișoara a tranșat situația! Definitiv! Avem treabă!#timisoaramosnita4benzi#dezvoltamtimisulimpreuna#infrastructurarutiera

Publicată de Călin Dobra pe Marţi, 9 iunie 2020

„Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul consiliului județean ca și câștigător. Când vom primi oficial această decizie vom putea semna contractul pentru realizarea acestui tronson de drum, lărgirea lui la patru benzi”, a anunţat Călin Dobra, în filmul postat pe Facebook.

Respectivul drum are 4,1 kilometri şi va fi lărgit la patru benzi, de la ieşirea din oraş, pentru a putea prelua traficul rutier ridicat din zonă. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 30 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată prin PNDL şi din bugetul CJT.

Comentarii

comentarii