Acasă Actualitate Institutul de Cardiologie Timișoara face angajări! Caută 9 asistente medicale pentru chirurgia...

Institutul de Cardiologie Timișoara face angajări! Caută 9 asistente medicale pentru chirurgia cardiacă pediatrică și blocul operator

200
DISTRIBUIȚI

După vizita prof. dr. Alessandro Frigiola și a prof. dr. Tammam Yousef din Italia, la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, condus de conf. univ. dr. Constantin Luca, de săptămâna trecută, echipa cardio-chirurgicală a plecat la Spitalul Marie Curie din București.

Acolo au fost efectuate mai multe intervenții chirurgicale cardiace, la copii. Întâlnirea de la Timișoara a fost onorată de prezența IPSS Ioan, mitropolitul Banatului.

Prof. dr. Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, a explicat că fiecare misiune operatorie a prof. dr. Tammam Yousef, la București și Timișoara, aduce un plus de experiență și încredere, la toată echipa medico- chirurgicală.

Vineri în ședința Consiliul Administrativ al IBC Timișoara, au fost aprobate pentru scoaterea la concurs 9 posturi de asistente medicale pentru chirurgia cardiacă pediatrică, pe secție, terapie intensivă și blocul operator. ”Mulțumim tuturor celor care sprijină și cred în proiectul ”Chirurgiei Cardiace Pediatrice”, la Timișoara.”, este mesajul prof. Gașpar și al conf. dr. Constantin Luca.

Comentarii

comentarii