Acasă Actualitate Institutul Francez şi Centrul de Afaceri Franco-Român organizează degustarea vinului Beaujolais Nouveau

Institutul Francez şi Centrul de Afaceri Franco-Român organizează degustarea vinului Beaujolais Nouveau

454
DISTRIBUIȚI

Institutul Francez şi Centrul de Afaceri Franco-Român « Centre d’Affaire » din Timişoara organizează manifestarea devenită tradițională intitulată degustarea vinului Beaujolais Nouveau, joi, 16 noiembrie, de la ora 19.00 La Institutul Francez, de pe bv. C. D. Loga.

Cu acest prilej va avea loc recitalul acordeon si vioară (Marko Ristic & Laura Roman). “Festivitățile care au loc cu ocazia sărbătorii Beaujolais Nouveau ilustrează convivialitatea à la française și se desfășoară în fiecare an, în a treia joi a lunii noiembrie, în cele patru colțuri ale lumii.

Astfel, la Timișoara, după un eveniment foarte reusit în 2016, Institutul Francez și Centrul de Afaceri Franco-Român « CAFRT »  se asociază din nou pentru a celebra, în jurul unui pahar cu vin și pe un fundal muzical franțuzesc, apropierea între mediile economic, politic, cultural, universitar, jurnalistic…din viitoarea capitală europeană a culturii 2021”, este mesajul Institutului Francez Timișoara.

 

 

 

Comentarii

comentarii