Acasă Actualitate Institutul Oncologic Timișoara se încadrează la finanțare din PNRR. Luna aceasta se...

Institutul Oncologic Timișoara se încadrează la finanțare din PNRR. Luna aceasta se depune proiectul

DISTRIBUIȚI

Cu un preț (re)estimat la aproximativ 200 de milioane de euro plus TVA, Institutul Oncologic care ar urma să se ridice la Timișoara este perfect compatibil cu obținerea unei finanțări pe PNRR. Studiul de fezabilitate este finalizat și acum va fi depus la finanțare, anunță deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

”S-a reactualizat Studiul de fezabilitate pentru Spitalul Municipal la suma rezonabilă de 200 de milioane de euro, plus TVA. În proporție covârșitoare are șanse să fie finanțat din PNRR anul viitor. Până la finalul anului va fi anunțată lista spitalelor care întrunesc condițiile și criteriile pentru a fi finanțate prin PNRR. Vreau ca pe ultima sută de metri, toți cei implicați să finalizeze toate procedurile. Vreau ca până la finalul acestei luni să avem acest obiectiv împlinit, de a fi înscris în PNRR”, spune Simonis.

Șeful grupului social-democrat din Camera Deputaților consideră că acest proiect a fost permanent sabotat, atât local, dar și național, și vorbește despre grupuri de interese, care au făcut în așa fel încât banii din sănătate destinați investițiilor să meargă doar spre București sau Cluj.

Comentarii

comentarii