Acasă Politica Întâlnire între Bojin şi liderii PP-DD Timiş. Se pune la cale schimbarea...

Întâlnire între Bojin şi liderii PP-DD Timiş. Se pune la cale schimbarea unor viceprimari

306
DISTRIBUIȚI

bojin

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, a avut zilele trecute o întâlnire cu liderii PP-DD Timiş. PSD şi PP-DD pun la cale formarea de noi alianţe în consiliile locale din judeţ, cu scopul de a obţine mai multe posturi de viceprimari.

„Am avut o întâlnire cu domnul Ţiţirigă, cu domnul Zanfir, domnul Taropa, domnul Juravle. Încercăm să ne punem de acord cu ce înseamnă colaborarea la nivel de judeţ, acolo unde există posibilitatea clară să putem să formăm majorităţi pentru viceprimar. După ce ne punem de acord şi cu primarul, să nu creăm scandaluri numai de dragul de a discuta. Nu ţin neaparat să zgândărim foarte mult acolo unde lucrurile merg bine, indiferent de care culoare sunt primarii. Nu am niciun fel de dorinţă neaparat de a face scandal şi schimbări doar de dragul schimbărilor”, a declarat Bojin, pentru ZIUA de Vest.

Liderul social-democraţilor timişeni susţine că a avut întâlniri şi discuţii şi cu oamenii “domnului Dan” de la Bucureşti, şi cu reprezentanţii lor pe teritoriu. În PSD există o stare de nemulţumire în privinţa colaborării cu PP-DD. Mai precis, în ciuda faptului că partidele au semnat un protocol la nivel naţional, lideii PP-DD au făcut şi alianţe împotriva PSD la nivel local. „Va trebui să ne ţinem fiecare de promisiunea pe care o facem”, a precizat Bojin.

Comentarii

comentarii