Acasă Actualitate Întâlnire specială de conștientizare asupra consumului de droguri, la Dudeștii Noi

Întâlnire specială de conștientizare asupra consumului de droguri, la Dudeștii Noi

DISTRIBUIȚI

La Casa de Cultură a Comunei Dudeștii Noi, va avea loc, în 22.11.2023, de la ora 16:00, o întâlnire specială de conștientizare asupra consumului de droguri, un eveniment menit să aducă comunitatea împreună pentru a discuta și înțelege impactul devastator al acestui fenomen.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăria Comunei Dudeştii Noi, Consiliului Județean Timiș și Agenției Naționale Antidrog.

”Ne bucurăm să anunțăm că la această întâlnire vor fi prezenți și deținuți privați de libertate pentru consum, care împărtășesc cu noi perspective unice și experiențe personale. Această ocazie ne oferă posibilitatea de a înțelege mai bine problemele legate de consumul de droguri și de a contribui la crearea unei comunități mai informate și mai unite”, atenționează Primăria Dudeștii Noi.

Programul evenimentului va include:

Prezentări Educaționale: Experți în domeniul sănătății și psihiatriei vor oferi informații esențiale despre efectele drogurilor asupra sănătății mentale și fizice.

Mărturii de la Deținuți: Deținuți care au experimentat consecințele consumului de droguri vor împărtăși poveștile lor, oferindu-ne o perspectivă reală și provocatoare.

Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri: Oportunitatea de a adresa întrebări directe experților și deținuților pentru a obține clarificări și înțelegere mai profundă.

”Vă rugăm să vă alăturați nouă pentru a face parte din această inițiativă comunitară de prevenire a consumului de droguri și de construire a unui viitor mai sigur pentru toți. Împreună putem face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră!”, este mesajul primarului Ion Goșa.

Comentarii

comentarii