Acasă Actualitate Interes crescut faţă de prevenirea cancerului de col uterin

Interes crescut faţă de prevenirea cancerului de col uterin

DISTRIBUIȚI

Timişorencele interesate pot accesa site-ul: www.informareHPV.ro, pentru mai multe informaţii, sau pot scrie la email: intrebari@informareHPV.ro
În primele 10 zile de la lansarea de către Ministerul Sănătăţii a campaniei de informare cu privire la prevenirea cancerului de col uterin a existat un interes crescut în ceea ce priveşte accesarea site-ului www.informareHPV.ro.
4.215 este numărul vizitelor pe site-ul www.informareHPV.ro. De asemenea, a fost înregistrat un număr de 88 de întrebări prin e-mail privind cancerul de col uterin, modalităţile de prevenţie prin vaccinare, vaccinul anti-HPV. Lista de întrebări la care s-au dat răspunsuri este afişată pe pagina de start a site-ului, la secţiunea întrebări şi răspunsuri. La linia gratuită TELVERDE: 0-800-800-008, în perioada imediat următoare lansării oficiale a campaniei de informare, au fost înregistrate 391 de apeluri. Timişorencele interesate pot accesa site-ul: www.informareHPV.ro, pentru mai multe informaţii, sau pot scrie la email: intrebari@informareHPV.ro.

Comentarii

comentarii