Acasă Eveniment Interlopul Lucian Boncu, victima unei violente reglări de conturi în Penitenciarul Oradea

Interlopul Lucian Boncu, victima unei violente reglări de conturi în Penitenciarul Oradea

DISTRIBUIȚI

Aflat in detentie la Penitenciarul Oradea, unde-si ispaseste o pedeapsa de 11 ani de inchisoare, fostul lider interlop din Timisoara, Lucian Boncu, ar fi fost victima unei violente reglari de conturi, in urma careia a fost internat in spital.

Potrivit unor surse din lumea interlopa, Lucian Boncu ar fi avut o altercatie cu doi infractori din Iasi, membri ai clanului Corduneanu, pe fondul unei dispute mai vechi cu seful celui mai temut clan infractional din Moldova, Costel Corduneanu.

Cei doi detinuti s-ar fi napustit asupra lui Lucian Boncu, l-au doborat la pamant, unde i-au aplicat mai multe lovituri dure de picior. Pana la interventia gardienilor, fostul lider al interlopilor din Timisoara ar fi suferit multiple contuzii si fracturi. A fost transportat de urgenta la spitalul inchisorii, unde ar fi stat internat aproape 30 de zile, rastimp in care a suferit si o interventie chirurgicala de extirpare a splinei.

Incidentul nu a fost confirmat oficial, pentru ca Penitenciarul Oradea sa nu se inregistreze cu un eveniment deosebit, insa povestea incaierarii dintre Boncu si cei doi membri ai clanului Corduneanu circula printre detinuti, scrie impactpress.ro.

 

Comentarii

comentarii