Acasă Actualitate Intervenţii chirurgicale în premieră, la Clinica de Oftalmologie Vista Vision Timişoara

Intervenţii chirurgicale în premieră, la Clinica de Oftalmologie Vista Vision Timişoara

DISTRIBUIȚI

Clinica de Oftalmologie Vista Vision, cu sprijinul Universităţii din Milano, sub tutela prof. dr. Giovanni Staurenghi, lansează chirurgia retiniană, un nou tip de serviciu pentru pacienţii cabinetelor de oftalmologie, cu prilejul Congresului Internaţional de Oftalmologie, 23 – 24 aprilie, organizat de Spitalul Clinic de Oftalmologie din Timişoara. În a doua zi de desfăşurare a congresului, sunt transmise live trei intervenţii chirurgicale, care vor fi efectuate în cadrul blocului operator al clinicii Vista Vision, de pe strada Ioan Plavoşin, nr. 13. Intervenţiile chirurgicale ce vor fi disponibile şi în cadrul Clinicii de Oftalmologie Vista Vision din Timişoara, în premieră pentru România, în sistem ambulator privat, vor trata pacienţii care suferă de afecţiuni cum sunt: retinopatia diabetica proliferativă, dezlipirea de retină, sidroamele de interfaţă vitro-retiniană, gaura maculară, edemul macular şi hemoragia vitreană.
De asemenea, începând cu luna mai, în cadrul aceleaşi clinici, se vor derula cursuri de perfecţionare a medicilor, cu scopul de a le furniza acestora informaţii cu privire la protocoalele avansate de management utilizate în cazul pacienţilor cu patologie retiniană.
Vista Vision îşi desfăşoară activitatea în România încă din anul 2006, având deschise clinici de oftalmologie în Timişoara şi Bucureşti.
Având cele două clinici de la Milano şi Bari, Italia, inaugurează peste 17 ani de tradiţie în Europa, în domeniul microchirurgiei oculare şi chirurgiei refractive.

Comentarii

comentarii