Acasă Eveniment Intervenție rapidă a polițiștilor. Copil de 3 ani găsit la scurt timp...

Intervenție rapidă a polițiștilor. Copil de 3 ani găsit la scurt timp după ce a dispărut de lângă mama sa

681
DISTRIBUIȚI

Copilul în vârstă de 3 ani şi 6 luni a dispărut de lângă mama sa, joi, în timp ce se aflau la cumpărături în zona centrală a municipiului Caransebeș. Disperată femeia a sunat imediat la 112. Din fericire copilul a fost găsit în scurt timp de un echipaj al poliţiei.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc, joi, în jurul orei 16.50. Mama copilului a sesizat Poliția Municipiului Caransebeș prin apel 112 despre faptul că fiul acesteia de 3 ani și 6 luni a dispărut de lângă ea, în timp ce se aflau la cumpărături în zona centrală a municipiului Caransebeș.

Imediat la fața locului s-a deplasat cel mai apropiat echipaj de poliție care a început să îl caute pe cel mic în zona indicată. Din fericire, copilul a fost găsit în scurt timp pe o stradă din zona centrală a municipiului Caransebeș.

„În timp ce se afla la cumpărături împreună cu minorul, acesta s-a îndepărtat de lângă mamă, pierzându-se de aceasta. Din fericire, poliţiştii sosiți la fața locului l-au găsit la timp, fără ca minorul să fi suferit vătămări, acesta fiind încredințat mamei cu recomandarea fermă de a avea mai multă grijă pe viitor”, au precizat poliţiştii.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii