Acasă Eveniment Într-o localitate din Timiş se întâmplă lucruri ciudate

Într-o localitate din Timiş se întâmplă lucruri ciudate

DISTRIBUIȚI

sacalaz tmÎntr-o localitate din Timiş se întâmplă lucruri ciudate, după căderea întunericului. Un bărbat ia la rând casele vecinilor şi intră peste ei. În sufragerii, ba chiar şi în paturile lor.
Într-una dintre nopţile în care, aşa cum s-a obişnuit, se plimba din curte în curte, omul s-a oprit în grădina unei vecine. De acolo ar fi smuls câteva flori iar proprietara grădinii s-a supărat şi a sesizat poliţia. Deşi localnicii din Săcălaz ştiu că omul stă mai mult prin gospodăriile lor decât pe la el pe acasă, nu s-au gândit niciodată să-l dea pe mâna poliţiei. Şi asta pentru că nu îl cred în stare de nimic rău. Nu i-a rănit niciodată şi nici nu a încercat să fure de la ei.
În vârstă de cel mult 35 de ani, omul stă singur într-o casă amărâtă şi, spun oamenii, n-a fost de la început aşa plimbăreţ. De câteva luni încoace a început să intre peste ei în case, chiar şi noaptea, şi să stea pe lângă ei.
La una dintre vecinele lui, omul s-a aşezat chiar în patul ei, fără să o atace sau să schimbe vreo vorbă cu ea. Localnicii se gândesc acum că bărbatul ori e somnambul, ori are o problemă psihică.

Comentarii

comentarii