Acasă Sport Într-un amical disputat în Austria, FC Timişoara – FC Koln 0-2

Într-un amical disputat în Austria, FC Timişoara – FC Koln 0-2

391
DISTRIBUIȚI

Vicecampioana României, FC Timoşoara, a pierdut, luni, în faţa formaţiei germane FC Koln, scor 0-2, în a patra partidă de verificare pe care elevii antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău au susţinut-o în stagiul de pregătire din Austria.
Golurile întâlnirii au fost marcate de internaţionalul german Lukas Podolski (19, 57).
Sabău a trimis în teren următorul 11: Taborda – Bădoi, Scutaru, Brezinsky, Latovlevici – St. Stancu, Borbely, Vrsic, Maxim – Ionescu, Magera. Pe parcursul meciului au mai intrat: Popa, Coblis, Mera, Luchin şi Cojocean şi Chiţu.
Înfrângerea pe care a suferit-o în faţa lui FC Koln, locul 12 în ediţia trecută din Bundesliga, a consemnat primul insucces al Timişoarei în turneul din Austria. În precedentele trei amicale, formaţia bănăţeană a trecut de Austria Karnten, scor 7-0, de Garmin Sencur, scor 5-1, şi de Eintracht Frankfurt, scor 3-0. Următorul test pe care elevii lui Sabău îl vor susţine în Austria este programat miercuri, în compania formaţiei engleze Wigan Athletic.
Altfel, Timişoara va disputa prima partidă oficală din noua stagiune la 28/29 iulie, pe terenul echipei pregătite de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în prima manşă a turului 3 al Ligii Campionilor. 

Comentarii

comentarii