Acasă Actualitate Între Babșa și Târgoviște, CJ Timiș va realiza un nou drum asfaltat

Între Babșa și Târgoviște, CJ Timiș va realiza un nou drum asfaltat

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a semnat contractul de execuție privind „Modernizarea DJ 609H Târgoviște-Babșa”, tronsonul propus spre reabilitare având circa 2,5 km. Câștigătoarea licitației pentru realizarea lucrării este S.C AMM Construct 2015 SRL.

Sectorul vizat face legătura dintre Târgoviște (ieșirea de la km 3+581,00) și Babșa (km 5+936.00 – intersecția cu drumul comunal DC 83). Actuala structură rutieră este o succesiune de straturi din balast sau de pământ, iar lățimea părții carosabile este redusă și neuniformă pe alocuri.

“DJ 609H este unul dintre multele drumuri județene care au primit în acest an undă verde pentru reabilitare. Operațiune care înseamnă nu doar creșterea siguranței și confortului participanților la trafic, ci se încadrează și în proiectul mai amplu de asigurare a unei conectivități mai bune între localitățile timișene”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Valoarea contractului este de aproape cinci milioane de lei cu TVA inclus, iar termenul de execuție este de 6 luni de la data primirii ordinului de începere. 

Comentarii

comentarii