Acasă Administraţie Între exemplar şi delăsare, la lucrările din Timişoara

Între exemplar şi delăsare, la lucrările din Timişoara

1049
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat că luni după amiaza se va deschide pasajul “Ovidiu Balea” spre Săcălaz, unde s-a lucrat exemplar, în timp ce săptămâna trecută s-a plâns de delăsarea “la mal” a celor care lucrează la podurile Dragalina şi Eroilor, care nu mai sunt la fel de harnici să termine montarea balustradelor definitive.

“GATA CALVARUL! ASTĂZI, LA ORA 16.30, SE VA DESCHIDE CIRCULAŢIA PE PASAJUL “OVIDIU BALEA”, ÎN URMA INTERVENŢIILOR DE REABILITARE! Lucrându-se exemplar, dar cu respectarea cerinţelor tehnologice de ordin temporal -cerinţe pe care, în mod firesc, noi, nespecialiştii în domeniu n-avem de unde să le ştim-, iată că lucrările la Pasajul Ovidiu Balea, de pe drumul Săcălazului s-au finalizat cu 10 zile mai devreme decât era prevăzut. Mulţumesc pentru înţelegere că nimic nu se poate face fără deranj. Fiţi siguri că am făcut tot posibilul ca acesta să fie cât mai mic!”, spune Nicolae Robu.

Podul Dragalina a fost dat în folosinţă circulaţiei rutiere, pietonale şi velo, dar balustradele sunt încă cele provizorii, iar edilul nu este încântat de protecţia care le este oferită trecătorilor/pietonilor, fiind doar o plasă prinsă printre bare, în loc să fie terminate. La podul Eroilor, de asemenea, balustradele erau provizorii săptămâna trecută.

“Au muncit exemplar, au tras până s-a dat în folosinţă podul, după care am constatat o delăsare a celor care lucrează la podurile Dragalina şi Eroilor. Dar le-am atras atenţia şi au început să se mişte (…)”, a spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii