Acasă Stiri pe scurt Intreruperea furnizării apei reci

Intreruperea furnizării apei reci

DISTRIBUIȚI

Aquatim anunţă întreruperi în furnizarea apei reci după cum urmează:
• Luni, 04 mai 2009, între orele 09:00 – 21:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a conductei magistrale de apă de pe străzile Diaconul Coresi şi Eneas, din fonduri proprii ale Aquatim. Vor rămâne fără apă potabilă consumatorii de pe străzile: Hebe, Eneas, Diaconul Coresi, Liviu Rebreanu între Calea Şagului şi Hebe, Luceafărul, precum şi de la punctele termice de pe străzile Zarand, Iris şi Muzicescu. Vor avea presiunea scăzută la apă rece consumatorii de pe străzile Iris, Zarand, Hărniciei, Mureş între Hărniciei şi Hebe.
• Joi, 07 mai 2009, între orele 09:00 – 14:00, pentru executarea unor lucrări de monitorizare a reţelei de apă. Lucrările se vor efectua la intersecţia străzilor Calea Torontalului cu Grigore Alexandrescu. Va fi afectat parcul industrial din această zonă.
La reluarea alimentării cu apă rece, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la revenirea la parametri normali.

Comentarii

comentarii