Acasă Actualitate Inundații și ploi abundente în Caraș Severin. Oamenii s-au baricadat în case

Inundații și ploi abundente în Caraș Severin. Oamenii s-au baricadat în case

1406
DISTRIBUIȚI

Inundațiile și ploile abundente din Caraș Severin de sâmbătă seară au lăsat fără curent electric oamenii din 16 localități. Oamenii s-au baricadat în case până ce pompierii militari și angajații companiei de apă au curățat canalele. Prăpădul s-a simțit cel mai rău în 20 de gospodării din județ.

“În satul Cornişoru, comuna Băuţar, au fost afectate, în total, 19 gospodării, din cauza scurgerilor de pe versanţi. Au fost şi trei case înconjurate de ape, în care locatarii au rămas blocaţi, până la decolmatarea rigolelor şi retragerea apei. La faţa locului au intervenit voluntari de la SVSU Băuţar şi de la Detaşamentul Caransebeş”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Toate localităţile afectate de penel de curent, respectiv, Ocna de Fier, Dognecea, Şumiţa, Borlovenii Noi, Remetea Pogăniş, Fârliug, Vermeş, Poiana Mărului, Ersig, Colţan, Ramna, Valeapai, Remetea, Scăiuş, Duleu şi Moniom au fost realimentate cu energie electrică, a anunțat Enel.

Comentarii

comentarii