Acasă Administraţie Investiție Aquatim în Cernăteaz și cuplare de conductă, luni, în calea Martirilor...

Investiție Aquatim în Cernăteaz și cuplare de conductă, luni, în calea Martirilor Timișoara

DISTRIBUIȚI

Luni, 24 mai, între orele 10-18, se va executa o cuplare de conductă la intersecția străzii Mareșal Constantin Prezan cu Calea Martirilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor, pe porțiunea dintre străzile Martir Ioan Stanciu și Mareșal Constantin Prezan, precum și pe strada Mareșal Constantin Prezan, pe porțiunea dintre străzile Martir Mihai Apro și Versului.

Tot luni, 24 mai, între orele 13-18, în localitatea Cerneteaz, se va întrerupe furnizarea apei pentru executarea unei legături la gospodăria de apă. Lucrarea face parte din proiectul de investiție: ”Extindere rețele de alimentare cu apă și apă uzată în comuna Giarmata, jud. Timiș, loc. Cerneteaz”.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7 -atenționează Aquatim.

 

 

Comentarii

comentarii