Acasă Administraţie Investitorii americani au fost invitați să investească la Timișoara

Investitorii americani au fost invitați să investească la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Clubului Economic Nord American au discutat de curând cu președintele CJ Timiș, Alin Nica. Oamenii de afaceri au aflat despre oportunitățile oferite de regiunea de vest pentru noi investiții.

Nica spune că s-au purtat discuții și cu reprezentanții AmCham.

”Investitorii nu vin oriunde și oricum, ci acolo unde găsesc toate resorturile necesare, nu doar infrastructură, forță de muncă sau facilități fiscale. Rolul instituțiilor publice este de a debirocratiza cât mai mult, asigurând toate condițiile necesare pentru a atrage investitorii, indiferent dacă vorbim despre capital străin sau autohton.

În context regional, atragerea investitorilor și consolidarea relației cu cei exitenți este deopotrivă un atribut al calității instituțiilor, al eforturilor de profesionalizare administrației și de diplomație economică. I-am avut invitați pe reprezentanții Clubului Economic Nord American unde am discutat planurile lor concrete de investiții. Tot în această direcție am discutat despre deschiderea la Timișoara a unei reprezentanțe regionale a AmCham – Camerei de Comerț Româno – Americane.

Îmi doresc sincer să deschidem județul spre noi oportunități de investiții, atât străine cât și autohtone si să dezvoltăm noi oportunități pentru piața forței de muncă timișene”, a anunțat șeful CJT.

 

Comentarii

comentarii