Acasă Administraţie Investitorii francezi au aflat oportunitățile de afaceri disponibile în Timiș

Investitorii francezi au aflat oportunitățile de afaceri disponibile în Timiș

418
DISTRIBUIȚI

Mai mulți oameni de afaceri francezi s-au arătat interesați de oportunitățile investiționale oferite de județul Timiș. Aceștia au dialogat cu conducerea Consiliului Județean , organizator al întâlnirii fiind  Mouvement des entreprises de France (MEDEF), cea mai mare asociație patronală din Franța.

Reprezentanți ai oamenilor de afaceri francezi, ai Camerei de Comerț și Industrie a României și decidenți din cadrul instituțiilor financiar-bancare s-au reunit într-o întâlnire online pe tema oportunităților de investiții în țara noastră. Invitat în cadrul evenimentului, președintele CJ Timiș, Alin Nica, le-a prezentat participanților modul în care Consiliul Județean stimulează investițiile și creează un cadru administrativ propice dezvoltării mediului privat.

Evenimentul a fost organizat de Mouvement des entreprises de France (MEDEF), cea mai mare asociație patronală din Franța, și facilitat de Ambasada României în Franța. Reuniunea a fost prezidată de Géraldine Lemble, director general adjunct și secretar general, MEDEF International.

„La nivelul Consiliului Județean urmează să realizăm o serie de investiții publice deosebit de importante pentru dezvoltarea socio-economică a Timișului. Le-am prezentat acestora ceea ce ne-am propus în privința infrastructurii, fie ea rutieră, sanitară, economică sau culturală. Le-am subliniat că județul nostru reprezintă cel mai dinamic mediu de afaceri după capitală, beneficiind de un centru cercetare bine ancorat în noile realități economice, un centru universitar puternic, o resursă umană calificată și cel mai bun acces din țară la infrastructura de transport”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Comentarii

comentarii