Acasă Promo Invitație în Japonia – cultură și civilizație în culorile primăverii

Invitație în Japonia – cultură și civilizație în culorile primăverii

DISTRIBUIȚI

Japonia este una dintre cele mai populare și mai frumoase destinații turistice ale lumii: un amestec unic de tradiții și modernitate, o țară împânzită de temple, dar și de construcții arhitecturale moderne – aproape toate deschise spre vizitare, oferind o imagine clară asupra complexității „Țării Soarelui Răsare”.

Cu un ghid specializat ce a testat deja destinația într-o excursie precedentă, Agenția de turism Ultramarin vă invită să călătoriți în primăvara anului viitor spre una dintre cele mai frumoase și râvnite destinații turistice: Japonia. Excursia, cu plecare în 28 aprilie, va dura 11 zile, timp în care veți străbate cele mai frumoase regiuni ale Japoniei și veți avea prilejul să cunoașteți îndeaproape cultura, civilizația, gastronomia, arhitectura, tradițiile poporului japonez.

Prima oprire va fi la Osaka, de unde vă propunem o excursie la Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză, iar mai apoi la Miyajima, insula cu renumita poartă pe apă Tori. Traversarea pe insulă se face cu feribotul, iar excursia cuprinde vizita altarului Itsukushimai, admirarea Domului Bombei și zona pietonală adiacentă parcului Păcii. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Japoniei pe care îl puteți explora în această călătorie este Kyoto, unde veți putea vizita Palatul Imperial (în funcție de aprobarea primită de la Casa Imperială), Pavilionul de Aur, Tempul Honganji, Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, Templul Kyomizudera, zona pietonală Hagashiyama și Templul Heian – toate renumite pentru frumusețea lor și pentru legendele care le înconjoară. O zi va fi petrecută în Nara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici veți vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adăposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha, dar și Altarul Kasuga cu cele 4 săli principale – trei dedicate razboinicilor civili și una strămoșilor zeificați. La  Nikko veți putea vizita templul Toshogu, aici găsindu-se mormântul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel).

Ultimele zile ale excursiei sunt rezervate orașului Tokyo – veți străbate celebra trecere de pietoni din Shibuya, unde în fiecare zi trec strada aproximativ 1 milion de persoane, Harajuku – celebrul loc al modei avangardiste japoneze, Templul Meiji, Shinjuku – un cartier celebru pentru arhitectura avangardistă modernă și magazinele de electronice, dar vă veți bucura și de timp liber în zona Ginza, cea mai exclusivistă și cea mai mare stradă comercială din lume, iar mai apoi veți putea face o plimbare în zona Palatului Imperial.

La toate acestea mai putem adăuga spectacolul naturii unic în Japonia – având în vedere că aceasta este perioada de plină înflorire a frumoșilor cireși japonezi, dar și ale altor specii ce umplu primăvara de culoare și parfum.

Agenția de turism Ultramarin vă invită așadar să nu ratați acest spectacol unic într-o călătorie ce merită făcută măcar o dată în viață! În această perioadă, tarifele pentru această excursie sunt Early Booking, iar rezervările se pot face și online, comod, de acasă, accesând pagina http://rezervari.ultramarintm.ro/holiday/details/japonia.

Comentarii

comentarii