Acasă Economic Invitatie la EXPO MOBILA TIMIȘOARA & GARDEN EXPO 2022

Invitatie la EXPO MOBILA TIMIȘOARA & GARDEN EXPO 2022

DISTRIBUIȚI

în perioada 24 – 27 martie 2022, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş găzduiește prima ediție din acest an a EXPO MOBILA TIMIȘOARA – expoziţie dedicată industriei mobilei și GARDEN EXPO – expozitie cu vânzare de material dentro-floricol.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători și comercianți din țară – parteneri tradiționali ai evenimentului, dar și expozanți noi din Republica Moldova, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. De asemenea,  vor fi prezenți dezvoltatori imobiliari, constructori de case și studiouri de design interior.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii pentru bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri – canapele și fotolii, biblioteci, saltele, mobilier și uși de interior și exterior, decoraţiuni, produse de curățenie, altele. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc sau comandate, la prețuri speciale.

Totodată, o companie românească va prezenta în premieră un sistem 3D care va schița și reda mobila comandată de către clienți,  la dimensiunile și măsuratorile casei, în REALITATE VIRTUALă pentru a putea interacționa și a vedea rezultatul înainte de montare.

GARDEN EXPO se desfășoară pe perimetrul exterior al Centrului Regional de Afaceri și vor fi expuse spre vânzare o mare varietate de flori de sezon, pomi fructiferi, arbori și arbuști ornamentali, conifere – alte materiale pentru amenajarea curților, grădinilor și teraselor.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

 

Intrarea este gratuită. 

Comentarii

comentarii