Acasă Actualitate Ioan Ciobota, redactor la un post de radio din Timișoara: ”Mă tem...

Ioan Ciobota, redactor la un post de radio din Timișoara: ”Mă tem de Dumnezeu și de asta nu votez Fritz și USR”

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști creștini din țară, premiat de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) pentru jurnalism în România, are un mesaj dur împotriva derapajelor USR. ”De ce nu votez Dominic Fritz și USR”. Astfel își intitulează postarea Ioan Ciobota, redactor la un post de radio din Timișoara.

”Eu nu fac aici apologia vreunui partid, nici măcar nu scriu împotriva USR, ci împotriva unei ideologii distructive, profund anti-familie, anticreștine”, spune Ciobota.

Jurnalistul enumeră nouă motive pentru care nu votează cu Fritz și USR:

”USR s-a împotrivit agresiv Referendumului pentru familie în 2018! USR a fost singurul partid care s-a opus în mod oficial, vocal și agresiv Referendumului pentru Familie. Nici alte partide nu s-au înghesuit să susțină Referendumul pentru Familie, însă măcar nu s-au opus.

USR a scos-o pe o candidată de pe lista pentru europarlamentare deoarece a spus că a votat la Referendum că familia este intre un bărbat și o femeie. Pe Fritz de ce nu l-au scos de pe liste dacă susține valorile creștine, așa cum afirmă unii falși creștini, care îl susțin pe Fritz?  Dacă Fritz ar susține valorile creștine și-ar da demisia imediat din USR. Sau l-ar da USR-ul afară dacă le-ar susține.

USR și-a exclus fondatorul când acesta s-a exprimat pro-famillie. De ce urăsc oamenii aceștia familia normală?

USR a votat în Parlamentul European că bărbații pot sa nască !

USR susține avortul !

USR susține mișcarea homosexuală LGBTQ+!

USR avea la un moment dat o “ideoloagă” a partidului, care propunea că ar trebui să avem totul la comun – neveste, bărbați, case, mașini, averi, copii, etc. Totul. Un sexo-marxismo-comunism “cu față USR”…

USR a adus, în 2020, în școli, așa numita Lege a educației sexuale obligatorii, fără acordul părinților. Dacă se aplica legea respectivă, copiii din România erau transformați în niște animale sexuale și nu exagerez deloc. Vă spun doar atât din ghidul aferent legii respective: copiii ar fi trebuit să fie încurajați și învățați să se autosatisfacă de la 0-4 ani (zero-patru ani, da, ați citit bine). Dacă la cei de 0-4 ani le-au pregătit asemenea învățături “selecte”, pentru cei de vârste mai mari… nu vreți să știți ce le-a pregătit USR-ul.

În 2023, când Timișoara a fost Capitală culturală europeană, s-au afișat pe Opera Română din Timișoara mesaje pro-homosexualitate, cu toate că în Timișoara nu s-a înregistrat niciun incident și nu are nimeni nimic cu homosexualii. Primarul Fritz a fost invitat sa explice de ce s-au postat acele mesaje pe Operă – instituție de cultură. Ce legătură este între susținerea homosexualilor si Opera Română din Timișoara? Primarul Fritz a refuzat să se pronunțe public”.

Creștinii cu frică de Dumnezeu care votează Fritz și USR nu au nicio legătură cu Dumnezeul creștinilor

”Nu m-a plătit nici  Putin, nici Biden, nici Robu, nici Soros, nici Dragnea, nici Lenin, nici Maica Tereza, niciun partid sau ONG și niciun serviciu secret sau organizație ocultă să scriu aceste rânduri. Nu m-a plătit absolut nimeni si nu mi-a cerut absolut nimeni, ci pur și simplu din conștiința mea cred că trebuie să iau atitudine, așa cum probabil și bunicii sau străbunicii noștri luau atitudine în anii 1947, înainte de a se lăsa întunericul comunismului peste România.

Eu continui să mă rog pentru toți cei înălțați în dregătorii, așa cum mă învață Biblia, inclusiv pentru Dominic Fritz si USR. Mă rog ca toți să se întoarcă la Biblie și la Dumnezeu, din toate partidele, iar Dumnezeu să le dea înțelepciune tuturor celor înălțați în dregătorii ca să slujească și să conducă treburile cetății în acord cu principiile lui Dumnezeu.

Mă rog să se pună pe genunchi înaintea lui Dumnezeu si să se întoarcă la Dumnezeu, prin Domnul Isus Cristos.

Eu ÎI IUBESC pe toți oamenii cu dragoste creștinească, inclusiv pe cei care nu gândesc ca mine sau sunt împotriva mea.

Mă rog să se întoarcă la Domnul Isus și Fritz și USR și toți politicienii din Romania.

Mă rog pentru toți românii.

Dar mă tem de Dumnezeu și de asta nu votez Fritz și USR.

Le doresc și vă doresc tuturor multă sănătate, multă înțelepciune, pace, dragoste și o viață cu Cristos – Cel înviat și viu în vecii vecilor”, mai spune Ioan Ciobotă”.

Comentarii

comentarii