Acasă Actualitate Ionel Curuți, PSD, candidează pentru un nou mandat la Primăria Mănăștiur. „Condusă...

Ionel Curuți, PSD, candidează pentru un nou mandat la Primăria Mănăștiur. „Condusă de domnul primar, comuna noastră a înflorit”

1813
DISTRIBUIȚI

Ionel Curuți, actualul primar al comunei Mănăștiur candidează pentru un nou mandat. De ce? „Condusă de domnul primar Ionel Curuți, alături de echipa de consilieri locali PSD, comuna noastră a înflorit,   având parte de o dezvoltare continuă”, consideră Ovidiu-Teodor Țăran, al doilea nume de pe lista PSD pentru Consiliul Local Mănăștiur.

Cu ce se laudă, în acest mandat, pesediștii? Asfaltarea tuturor străzilor și drumurilor comunale, introducerea apei curente și a canalizării, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, renovarea școlilor, construcția unei noi grădinițe la Mănăștiur, construcția pasarelei peste râul Bega, iluminat public nou, finalizarea sălii de sport la școală, șanțuri și podețe în Remetea Lunca, realizarea noului PUZ de locuințe de industrie, construcția capelei, introducerea sistemului de supraveghere video în localitatea Remetea Lunca. Capela, ultima realizare a echipei social-democrate de la Mănăștiur, a fost sfințită chiar săptămâna trecută.

„Avem nevoie în comuna noastră  de continuitate, ne dorim să ducem la bun sfârșit și celelalte proiecte începute”, spune același Ovidiu Teodor Țăran. Printre proiectele pe care le propun în următorii patru ani social-democrații se găsesc proiecte de infrastructură rutieră, de extindere a rețelelor de utilități, dar și investiții pentru educație. Mai concret, până acum, Curuți și echipa lui au gândit următoarele proiecte:

  • asfaltare străzi, extindere rețea de apă curenta și canalizare  menajeră, colectarea apelor pluviale subterane, construcție poduri și podețe, extindere iluminat public, introducere tubulatură (pentru telefonie, internet etc.) în PUZ de locuințe și industrie;
  • reabilitare și construire corp nou la Școala Gimnazială Mănăștiur;
  • reabilitare Grădiniță Remetea Lunca;
  • construire pod peste pârâul Topla spre Remetea Lunca;
  • extindere rețea electrică PUZ locuințe;
  • extindere rețea de medie și joasă tensiune în PUZ locuințe;
  • introducerea canalizării pluviale subterane în Mănăștiur;
  • construcția de trotuare noi cu pavele și acces în curți;
  • plantarea de pomi ornamentali și gazon pe spațiul dintre asfalt și trotuare;
  • alimentarea cu gaz în întreaga comună.

„Dragii mei, haideți sa continuăm împreună pentru un Mănăștiur al tuturor, nu să dezbinăm din obsesii personale, mânați de vorbe nefondate și ură! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este îndemnul lui Curuți.

Echipa propusă de PSD pentru Consiliul Local Mănăștiur este formată din Ionel Curuți, Ovidiu-Teodor Țăran, Ion Rus, Petru-Daniel Bostean, Ion-Vasile Paulescu-Muntean, Claudia Bălănescu, Ioan Mateșescu, Lucian-Vasile Stănescu, Ion Kokai, Marius-Adrian Romanescu, Constantin-Cornel Martinovici, Nicolae-Adrian Triponescu și Nicolae Teleabă.

Comentarii

comentarii