Acasă Sport Ionel Ganea a plecat de la insolventa ACS Poli Timișoara

Ionel Ganea a plecat de la insolventa ACS Poli Timișoara

1047
DISTRIBUIȚI

Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara. Fostul internaţional a mai ameninţat cu plecarea de la echipă, dar atunci a fost întors din drum în ultimul moment.

”A fost o reziliere de comun acord, nu o demisie. Pentru moment doar el şi-a reziliat contractul, staff-ul tehnic rămâne”, a spus președintele CA, Radu Birlică, pentru ProSport.

Ganea a mai avut un episod în care a dorit să renunţe, înainte de startul sezonului. Antrenorul a fost deranjat de faptul că echipa nu mai putea utiliza la antrenamente vestiarele de la Stadionul ”Dan Păltinişanu”.

De această dată, Ionel Ganea s-ar fi declarat nemulţumit de faptul că ACS Poli vrea să-i vândă pe Radu Motreanu şi pe Cosmin Bîrnoi.

Rezultatele înregistrate de ACS Poli sub comanda lui Ionel Ganea:

SSC Farul – ACS Poli Timişoara 4-1

ACS Poli Timişoara – Dacia Unirea Brăila 2-2

Ripensia – ACS Poli Timişoara 2-3

În urmă cu două săptămâni, clubul a solicitat intrare în insolvenţă. Clubul este organizat sub forma unui ONG, cu membrii fondatori Primăria Municipiului Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica din Timişoara. Dacă tribunalul va aproba intrarea în insolvenţă, ACS Poli poate amâna plata către cei care îşi cer salariil restante.

De asemenea, pentru sezonul 2019-2020, FRF nu mai doreşte să primească în Liga I cluburi în insolvenţă.

Comentarii

comentarii